Ouder- / Gezinscoaching

Het ouderschap

Ouderschap is één van de belangrijkste taken die je als mens kunt vervullen. Het is voor velen het mooiste, het moeilijkste, het leukste, het meest frustrerende én het dierbaarste wat er is. Het zet in ieder geval van alles in beweging… Terwijl je kind zich ontwikkelt, krijg je zelf de kans je te ontwikkelen als opvoeder en als mens.

Heb je behoefte om stil te staan bij wat je daarin tegenkomt?
Wil je meer leren over de belevingswereld van je kind?
Of over de wisselwerking tussen jullie beiden?
Wil je jullie relatie verdiepen?

Maak jij je bijvoorbeeld zorgen over je kind, maar lijkt het je (nog) niet nodig om over te gaan op kindertherapie? Of wil je dat wij heel specifiek met je mee kijken naar opvoedingsvraagstukken? Dan kun je een afspraak maken voor een oudergesprek. Eén of twee sessies kunnen al zeer verhelderend zijn en is een absolute aanrader! Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Tijdens deze gesprekken gaan we uit van het principe dat het kind centraal dient te staan en de ouder(s) leren anders naar hun kind te kijken en te luisteren. Alle ‘negatieve’ gedragingen van kinderen worden begrepen in de context waarin het kind leeft , denkt en voelt.
Ouder(s) leren geen ‘methode’ aan waarin zij hun kind dwingen tot gehoorzaamheid.

Ouder(s) leren (opnieuw) met een open en nieuwsgierige blik te kijken naar hun kind en te communiceren met hun kind. Vanuit de warmte en liefde die ouder(s) daardoor (opnieuw) voelen ontstaat een nieuwe wederzijdse liefdevolle relatie met hun kind.

© Copyright 2020 Sas4Kids. Alle rechten voorbehouden

This web page was started with Mobirise